Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Περιήγηση
Κάντε τις αγορές σας σε 12 άτοκες δόσεις
menu
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ  

Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Ο Νιφούδης Δημήτριος, ιδρυτής της εταιρείας, αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες της αγοράς αυτοκινήτου, το 1983 επεκτείνει την δραστηριότητα της εταιρείας στον χώρο του εξοπλισμού του αυτοκινήτου. Η εταιρεία πλέον εισάγει και διαθέτει τα πλέον επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα στο χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες, για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου.

BMW 2002, Mini Cooper, Lancia Delta, VW Beetle, Fiat 500 αυτοκίνητα θρύλοι, αλλά και άλλα μικρά και μεσαία τα οποία αγαπήθηκαν από γενιές ελλήνων όπως το FIAT 124, το Autobianchi A112, το Opel Kadett και το Nissan Sunny έλαβαν κάθε είδους λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης από τα έμπειρα χέρια του προσωπικού της εταιρείας μας, στο πλαίσιο πάντα των δραστηριοτήτων μας.

Το 1990, ο Νιφούδης Νικόλαος, συνεχιστής της εταιρείας και λάτρης ο ίδιος των δίτροχων μηχανών, επεκτείνει τη δραστηριότητα της εταιρείας, με κάθε συναφές αντικείμενο εξοπλισμού. Κράνη, μπουφάν, γάντια, σχάρες, βαλίτσες διευρύνουν την γκάμα των αντικειμένων εμπορίας της εταιρείας, κάνοντας προσιτά προς το αγοραστικό κοινό όλα τα ποιοτικά προϊόντα του χώρου.

Από το 2010 όλα τα προϊόντα μας, ακόμα πιο φθηνά, βρίσκονται πλέον εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σας και την ιστοσελίδα μας, στο σπίτι σας, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε.

Τα 46 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα μας και την εξυπηρέτησή σας.

Εμπιστευτείτε μας… εμπειρία, ποιότητα, τιμές… και πάντα δωρεάν τοποθέτηση.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα8:00 – 17:00
Τρίτη8:00 – 20:00
Τετάρτη8:00 – 17:00
Πέμπτη8:00 – 20:00
Παρασκευή8:00 – 20:00
Σάββατο8:00 – 15:00


Συναλλαγές

Visa MasterCard Maestro

Visa Secure SecureCode

Piraeus

Epay

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μην χάσετε καμία από τις προσφορές μας